1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Anita Markić, novoimenovana ministrica pravosuđa i uprave u Vladi ŽZH

Nedjelja, 20 Siječanj 2019 07:36

Odlukom Skupštine Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-02-2-V-110/15 od 4. veljače 2015. godine, potvrđeno je imenovanje Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Navedenom Odlukom Skupštine, za ministricu pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke potvrđena je Anita Markić, dipl.iur., iz Širokog Brijega, čime joj je započela izvršna funkcija ministrice pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke. Skupštinskom Odlukom o razrješenju Vlade Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-02-2-V-109/15 od 04. veljače, ranijoj ministrici Vesni Boban, dipl.iur., iz Gruda, prestala je izvršna funkcija ministrice pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke.

Božićna čestitka

Nedjelja, 20 Siječanj 2019 07:36

 

alt

U ime Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke i u svoje osobno, želim Vam blagoslovljen i čestit Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2015. godinu.

Neka nam predstojeće vrijeme blagosti i mira ojača vjeru kako bismo, s pouzdanjem u Boga, zajednički gradili bolju budućnost u pravednijem društvu.

MINISTRICA:  VESNA  BOBAN

Obavijest

Nedjelja, 20 Siječanj 2019 07:36

Temeljem članka 2. Zakona o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 9/04) utorak 18. studenog 2014. godine, Dan utemeljenja Hrvatske Zajednice Herceg-Bosne i Dan Županije Zapadnohercegovačke, neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Predstavnici USAID-a, Jedinice za razvoj sektora pravosuđa u radnoj posjeti Ministarstvu pravosuđa i uprave

Nedjelja, 20 Siječanj 2019 07:36

 

alt

 

 

Predstavnici USAID-a, Jedinice za razvoj sektora pravosuđa, Muhamed Sušić, viši savjetnik za razvoj sektora pravosuđa i Nedim Daul, koordinator programa Projekta, posjetili su danas, 11. rujna 2014. godine, Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke, te informirali ministricu Vesnu Boban o izradi nove Strategije razvoja sektora pravosuđa na razini Bosne i Hercegovine. Predstavnici USAID-a, Jedinice za razvoj sektora pravosuđa, iznijeli su i informacije o aktivnostima Foruma za zajedničku politiku Ministarstva pravde BiH i Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH, kao i informaciju o poduzimanju određenih koraka koji imaju za cilj uključivanje županijskih ministarstva pravosuđa s entitetske razine, odnosno razine F BiH u rad Foruma, izrazivši želju za nastavkom suradnje u izradi nove Strategije.

Više...

Obavijest

Nedjelja, 20 Siječanj 2019 07:36

Obavještavamo vas kako je četvrtak, 16. lipnja 2014. godine, Blagdan Tjelovo, sukladno članku 2. Zakona o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 9/04), neradni dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj.