1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Uskršnja čestitka ministrice pravosuđa i uprave

Ponedjeljak, 23 Travanj 2018 10:25

alt

U ozračju najvećeg katoličkog blagdana, simbola rađanja novog života u vječnoj svjetlosti, želim Vam u ime Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke i svoje ime, sretan i blagoslovljen Uskrs.

Ministrica:  Anita Markić

01. travnja - Dan pravosuđa Županije Zapadnohercegovačke

Ponedjeljak, 23 Travanj 2018 10:25

 

alt

 

 

 

U povodu 1. travnja – Dana pravosuđa Županije Zapadnohercegovačke, ministrica pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke, Anita Markić uputila je čestitku predstavnicima i djelatnicima pravosudnih tijela, kao i svima onima koji su zaslužni za uspostavu i održivost pravosudnog sustava Županije Zapadnohercegovačke. 

Više...

Ministrica Markić na radnom sastanku s predstavnicima pravosudnih tijela

Ponedjeljak, 23 Travanj 2018 10:25

alt

 

Danas, 18. veljače 2015. godine, u Širokom Brijegu, novoimenovana ministrica pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke Anita Markić, zajedno sa svojim suradnicima, održala je prvi radni sastanak s predstavnicima pravosudnih tijela, na kojem se razgovaralo o aktualnoj problematici u radu pravosudnih tijela. Također, razgovaralo se i o potrebama pravosudnih tijela u tekućoj fiskalnoj godini obzirom da Ministarstvo pravosuđa i uprave kroz svoje nadležnosti osigurava materijalne uvjete za rad pravosudnih institucija.

Više...

Anita Markić, novoimenovana ministrica pravosuđa i uprave u Vladi ŽZH

Ponedjeljak, 23 Travanj 2018 10:25

Odlukom Skupštine Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-02-2-V-110/15 od 4. veljače 2015. godine, potvrđeno je imenovanje Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Navedenom Odlukom Skupštine, za ministricu pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke potvrđena je Anita Markić, dipl.iur., iz Širokog Brijega, čime joj je započela izvršna funkcija ministrice pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke. Skupštinskom Odlukom o razrješenju Vlade Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-02-2-V-109/15 od 04. veljače, ranijoj ministrici Vesni Boban, dipl.iur., iz Gruda, prestala je izvršna funkcija ministrice pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke.

Božićna čestitka

Ponedjeljak, 23 Travanj 2018 10:25

 

alt

U ime Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke i u svoje osobno, želim Vam blagoslovljen i čestit Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2015. godinu.

Neka nam predstojeće vrijeme blagosti i mira ojača vjeru kako bismo, s pouzdanjem u Boga, zajednički gradili bolju budućnost u pravednijem društvu.

MINISTRICA:  VESNA  BOBAN