1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ŠIROKI BRIJEG - (26.01.2021.): Radni sastanak s predstavnicima EU funded project "Strengthening Human Resources Management in Bosnia and Herzegovina"

27 Siječanj 2021

 

altMinistar pravosuđa i uprave Kristijan Zovko, zajedno sa svojim suradnicima, održao je radni sastanak s predstavnicima/voditeljima EU funded project „Strengthening Human Resources Management in Bosnia and Herzegovina“, Dubravkom Prelec i Dejanom Vuruna.

Na sastanku se razgovaralo o temama koje se odnose na usklađenost zakonodavstva o državnoj službi sa SIGMA načelima, kao i planiranju podrške projekta u skladu s potrebama, osobito u djelu prijedloga izmjene i dopune zakona/podzakonskih akata, analiza opisa poslova interne organizacije/sistematizacije i funkcije upravljanja ljudskim resursima u samom Ministarstvu pravosuđa i uprave.

Opširnije

Božićna čestitka

24 Prosinac 2020

alt

Obavijest o neradnom danu

23 Studeni 2020

altObavještavamo vas da je Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke 25. studenog 2020. godine proglašen neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Obavijest o neradnim danima

10 Lipanj 2020

 

altTemeljem Zakona o blagdanima i neradnim danima Županije Zapadnohercegovačke („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 9/04), četvrtak, 11. lipnja 2020. (blagdan Tijelova), kao i petak 12. lipnja 2020., proglašen Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, neradni su dani u Županiji zapadnohercegovačkoj.

 

Tko je na stranici:

Trenutno aktivnih Gostiju: 40