1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Novosti

SARAJEVO: Radni sastanak na temu "Zakonodavni okvir državne službe u Federaciji BiH"

Nedjelja, 16 Prosinac 2018 23:10

altU srijedu, 27.9.2017., s početkom u 10 sati, u hotelu "Bosnia", u organizaciji Agencije za državnu službu Federacije BiH, održan je radni sastanak sa županijskim ministrima pravde/pravosuđa, te predstavnicima međunarodnih organizacija na temu "Zakonodavni okvir državne službe u Federaciji BiH".

Više...

Široki Brijeg: Radni sastanak s notarima

Nedjelja, 16 Prosinac 2018 23:10

alt

Danas, 12. rujna 2017., u službenim prostorijama Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke, ministrica Anita Markić održala je radni sastanak s predsjednikom Upravnog odbora Notarske komore F BiH Zdenkom Puljićem, te notarima sa službenim sjedištem u Županiji Zapadnohercegovačkoj: Gojkom Kolobarićem, Natalijom Vranješ, Ankicom Primorac, te Anđom Šušnjar.

Više...

Široki Brijeg: Posjeta predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića

Nedjelja, 16 Prosinac 2018 23:10

alt

U dvodnevnom posjetu  Bosni i Hercegovini predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, 5. rujna 2017., posjetio je i Široki Brijeg.

Prilikom posjete Širokom Brijegu obišao je Franjevački samostan i galeriju, nakon čega je  uslijedio prijem u Gradskoj vijećnici grada Širokog Brijega, kojemu je nazočila i ministrica pravosuđa i uprave Anita Markić.

Više...

ŠIROKI BRIJEG: Ministrica Markić održala sastanak s direktoricom USAID-ovog Projekta pravosuđa u Bosni i Hercegovini

Nedjelja, 16 Prosinac 2018 23:10

altDanas, 5. srpnja 2017., u Širokom Brijegu, ministrica pravosuđa i uprave  Županije Zapadnohercegovačke zajedno sa svojim suradnicima, održala je sastanak s direktoricom USAID-ovog Projekta pravosuđa u Bosni i Hercegovini Biljanom Potparić-Lipa, na temu primjene i provedbe, Zakona o oduzimanju nezakonito stečene imovine kaznenim djelom Županije Zapadnohercegovačke. Imajući u vidu kako je Zapadnohercegovačka županija jedina u Federaciji BiH sa svojim usvojenim i na snazi Zakonom o oduzimanju nezakonito stečene imovine kaznenim djelom, na sastanku razgovaralo o uspješnosti provedbe ovoga Zakona, mogućih prepreka za njegovu punu primjenu, kao i o odnosu županijskog zakona naspram Zakon o oduzimanju nezakonito stečene imovine krivičnim djelom Federacije BiH.

Više...

Obavijest

Nedjelja, 16 Prosinac 2018 23:10

alt

Obavještavamo vas da je, sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima Županije Zapadnohercegovačke („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 9/04), Blagdan Tijelova, koji pada na dan 15. lipnja 2017. godine, neradni dan na prostoru Županije Zapadnohercegovačke.