1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Š. BRIJEG: Radni sastanak u sklopu EU projekta "Razvoj kapaciteta u sprječavanju korupcije i stvaranja strateških dokumenata u oblasti borbe protiv korupcije u BiH"

alt

 

Danas, 16. prosinca 2016., u sjedištu Vlade Županije Zapadnohercegovačke,  održan je radni sastanak u sklopu EU projekta „Razvoj kapaciteta u sprječavanju korupcije i stvaranje strateških dokumenata u oblasti borbe protiv korupcije u BiH”, kojem su nazočili Londa Esadze, vođa tima Projekta, te predstavnici Povjerenstva za izradu prijedloga „Strategije borbe protiv korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ Drago Galić, predsjednik Povjerenstva i Milan Galić, član Povjerenstva ispred Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH.

Na navedenom sastanku razgovaralo se o glavnim ciljevima, odnosno završavanju  institucionalnog okvira za borbu protiv korupcije u Federaciji Bosne i Hercegovine kroz podršku procesu određivanja i jačanja kapaciteta institucija koje rade na sprječavanju korupcije na županijskoj razini. Također, razgovaralo se i o završetku  strateškog okvira za borbu protiv korupcije na svim razinama vlasti u skladu s načelima Strategije za borbu protiv korupcije 2015.-2019.

alt