1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

16.5.2016., s radom će otpočeti Ured Organizacijske jedinice zemljišno-knjižnog ureda Općinskog suda u Širokom Brijegu u Posušju

alt

Na inicijativu ministrice pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke Anite Markić, 4. svibnja 2016., u Širokom Brijegu, održan je radni sastanak na temu početka rada uspostavljene Organizacijske jedinice zemljišno-knjižnog ureda Općinskog suda u Širokom Brijegu u Posušju.  Radnom sastanku uz ministricu pravosuđa i uprave nazočili su: načelnik općine Posušje Branko Bago sa suradnicima, te predsjednik Općinskog suda u Širokom Brijegu Franjo Ravlija s predstavnicima Suda.

Kako bi se omogućio konačan početak rada Organizacijske jedinice u Posušju, koja je uspostavljena odlukom predsjednika Suda u Širokom Brijegu, još u studenom 2012., općina Posušje, na čelu s načelnikom Bagom, osigurala je sve preduvjete za rad izdvojene Organizacijske jedinice.

Na današnjem sastanku  zaključeno je da ista, otpočinje s radom 16. svibnja 2016. godine.

Ured Organizacijske jedinice zemljišno-knjižnog ureda Općinskog suda u Širokom Brijegu u Posušju,  smješten je u prostorije općine Posušje na adresi: fra Grge Martića 30, a uspostavljen je radi rješavanja zemljišno-knjižnih predmeta za područje općine Posušje.

alt