1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Obavijest

15 Travanj 2014

Obavještavamo vas kako je Vlada Županije Zapadnohercegovačke na sjednici održanoj 11. travnja 2014. godine donijela Odluku o proglašenju 18. travnja 2014. godine, Veliki petak, neradnim danom.

Priopćenje za javnost

03 Travanj 2014

alt

 

 

 

 

 

Danas, 3. travnja 2014. godine, ministrica pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke Vesna Boban, zajedno sa svojim suradnicima, održala je prvi radni sastanak s predstavnicima pravosudnih tijela.

Read Article

Dan pravosuđa u ŽZH

01 Travanj 2014

alt

Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 4/98), 1998. godine, 1. travnja proglašen je Danom pravosuđa.

Danas, 1. travnja 2014., prisjećajući se prve uspostave i početka rada pravosudnih tijela, odnosno uspostave sudske vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, Ministarstvo pravosuđa i uprave, svim djelatnicima pravosudnih tijela, kao i onima koji su zaslužni za uspostavu i održivost pravosudnog sustava Županije Zapadnohercegovačke, upućuje čestitku.

Posjet štićenicima Doma "Marija naša nada"

20 Prosinac 2013

 

alt

 

 

Kao i svake godine, uoči nadolazećih božićnih blagdana, u ime Vlade Županije Zapadnohercegovačke predsjednik Vlade Zdenko Ćosić, ministrica pravosuđa i uprave Borka Herceg Lukenda i ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Helena Lončar, posjetili su danas Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i psihičkom razvoju „Marija naša nada“, te štićenicima Doma uručili prigodne poklone.

 

Read Article

Priopćenje za javnost

28 Studeni 2013

alt

 

Danas, 28.11.2013., u sjedištu Ministarstva pravosuđa i uprave, ministrica Borka Herceg Lukenda, zajedno sa svojim suradnicima, održala je sastanak s predstavnicima pravosudnih tijela u Županiji Zapadnohercegovačkoj, te predstavnicima županijskog Ministarstva unutarnjih poslova, na temu primjene Zakona o sigurnosti prometa na cestama u Županiji Zapadnohercegovačkoj i primjene sigurnosne mjere oduzimanja predmeta.

Read Article