1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ministrica Markić na radnom sastanku s predstavnicima pravosudnih tijela

18 Veljača 2015

alt

 

Danas, 18. veljače 2015. godine, u Širokom Brijegu, novoimenovana ministrica pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke Anita Markić, zajedno sa svojim suradnicima, održala je prvi radni sastanak s predstavnicima pravosudnih tijela, na kojem se razgovaralo o aktualnoj problematici u radu pravosudnih tijela. Također, razgovaralo se i o potrebama pravosudnih tijela u tekućoj fiskalnoj godini obzirom da Ministarstvo pravosuđa i uprave kroz svoje nadležnosti osigurava materijalne uvjete za rad pravosudnih institucija.

Read Article

Anita Markić, novoimenovana ministrica pravosuđa i uprave u Vladi ŽZH

06 Veljača 2015

Odlukom Skupštine Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-02-2-V-110/15 od 4. veljače 2015. godine, potvrđeno je imenovanje Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Navedenom Odlukom Skupštine, za ministricu pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke potvrđena je Anita Markić, dipl.iur., iz Širokog Brijega, čime joj je započela izvršna funkcija ministrice pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke. Skupštinskom Odlukom o razrješenju Vlade Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-02-2-V-109/15 od 04. veljače, ranijoj ministrici Vesni Boban, dipl.iur., iz Gruda, prestala je izvršna funkcija ministrice pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke.

Božićna čestitka

23 Prosinac 2014

 

alt

U ime Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke i u svoje osobno, želim Vam blagoslovljen i čestit Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2015. godinu.

Neka nam predstojeće vrijeme blagosti i mira ojača vjeru kako bismo, s pouzdanjem u Boga, zajednički gradili bolju budućnost u pravednijem društvu.

MINISTRICA:  VESNA  BOBAN

Obavijest

22 Prosinac 2014

Obavještavamo vas da je Vlada Županije Zapadnohercegovačke, na sjednici održanoj 22. prosinca 2014. godine, donijela Odluku o proglašenju 24. prosinca 2014. godine i 2. siječnja 2015. godine neradnim danima.

Obavijest

17 Studeni 2014

Temeljem članka 2. Zakona o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 9/04) utorak 18. studenog 2014. godine, Dan utemeljenja Hrvatske Zajednice Herceg-Bosne i Dan Županije Zapadnohercegovačke, neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj.