1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

SARAJEVO: Ministrica pravosuđa i uprave ŽZH Anita Markić sudjelovala u radu Prve konferencije ministara pravde u BiH, predsjednika VSTV BiH i Pravosudnog povjerenstva BD BiH

09 Ožujak 2016

Očuvanje integriteta, učinkovitosti i nezavisnosti sustava pravde ključna su odrednica svakog demokratskog društva. Dosadašnja praksa pokazala je kako unutar ustavnog okvira BiH, sustav pravde koji predviđa jednake standarde i osigurava integritet, učinkovitost i nezavisnost, nije moguće ostvariti bez aktivnog i koordiniranog djelovanja institucija odgovornih za njegovu uspostavu i funkcioniranje, poručeno je u zajedničkoj izjavi s Prve konferencije ministara pravde u BiH, predsjednika VSTV BiH i Pravosudnog povjerenstva BD BiH (MK), održane 8. ožujka 2016., u Sarajevu.

Read Article

Obavijest

26 Veljača 2016

Obavještavamo Vas da je, Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, 01. ožujka 2016. godine (utorak) proglašen neradnim danom u našoj Županiji.

Božićna čestitka

23 Prosinac 2015

alt

 

U ozračju mira i radosti koju nam donosi svetkovina rođenja Isusa Krista, želim Vam u svoje osobno ime i ime Ministarstva pravosuđa i uprave čestit i blagoslovljen Božić, te uspješnu, punu međusobnog razumijevanja i zajedništva Novu 2016. godinu.

Ministrica Markić uručila Rješenje o početku rada službe Nataliji Vranješ

23 Prosinac 2015

alt

 

Danas, 23. prosinca 2015., u sjedištu Ministarstva pravosuđa i uprave u Širokom Brijegu, po pribavljenom mišljenju Povjerenstva o ispunjavanju propisanih uvjeta u pogledu prostorija, opreme i sredstava utvrđenih Pravilnikom o radu notara, ministrica pravosuđa i uprave Anita Markić, uručila je Rješenje o početku rada službe notara sa službenim sjedištem u općini Grude Nataliji Vranješ.

Read Article

Obavijest

21 Prosinac 2015

Obavještavamo Vas da je Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke 24. prosinca 2015. godine (četvrtak), Badnjak, proglašen neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.