1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Radni sastanak direktora Begića s ministricom pravosuđa i uprave ŽZH Anitom Markić

23 Svibanj 2018

Sarajevo, 22. svibnja 2018. - Kako prenose iz Agencije za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine (ADS FBiH), direktor Refik Begić, održao je radni sastanak s ministricom pravosuđa i uprave u Vladi Zapadnohercegovačke županije Anitom Markić. Temeljni razlog njihovog radnog susreta je iznalaženje najadekvatnijih modaliteta buduće suradnje u sferi državne službe odnosno javne uprave. 

Opširnije

Obrasci Registra državnih službenika i namještenika u Županiji Zapadnohercegovačkoj

05 Travanj 2018

Sarajevo: Javni poziv za imenovanje vještaka

04 Travanj 2018

Federalno Ministarstvo pravde Sarajevo,  uputilo je Javni poziv za  imenovanje vještaka na području Federacije Bosne i  Hercegovine, koji ostaje otvoren  90 dana od dana objave u „Službenim novinama Federacije BiH“.  

Javni  poziv se ne odnosi se na stalne sudske vještake koji su već imenovani od strane federalnog ministra pravde i nalaze se na Listi stalnih sudskih vještaka u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Sadržaj Javnog poziva možete preuzeti web stranici Federalnog ministarstva pravde:

http://www.fmp.gov.ba

Tjedan sudske nagodbe

04 Travanj 2018

alt

Na inicijativu Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH u svim prvostupanjskim i drugostupanjskim sudovima u BiH organizira se provođenje aktivnosti „Tjedan sudske nagodbe“.

Razdoblje implementacije aktivnosti je od 16. do 27. travnja 2018. godine.

Svrha „Tjedna sudske nagodbe“ je rješavanje što većeg broja predmeta mirnim putem, u skraćenom postupku, koji je ekonomičniji i brži za stranke, a s posebnim naglaskom na zadovoljstvo stranaka ishodom spora i uslugom suda.

Opširnije

Uskršnja čestitka ministrice pravosuđa i uprave

29 Ožujak 2018

alt