1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ŠIROKI BRIJEG: Radni sastanak s predstavnicima Udruge "Vaša pravda BiH" i UNHCR-a za BiH

Ažurirano Četvrtak, 02 Ožujak 2017 14:19

alt

Danas, 2. ožujka 2017., u Širokom Brijegu, predstavnici Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke i Županijskog zavoda za pravnu pomoć održali su radni sastanak s predstavnicima Udruge „Vaša pravda BiH“ i UNHCR-a za BiH.

Radni sastanak je prethodnica organiziranju radionica s predstavnicima Ministarstava pravosuđa i uprave, Županijskog zavoda za pravnu pomoć, te matičnih službi jedinica lokalne samouprave, na temu pružanja besplatne pravne pomoći ugroženim kategorijama stanovništva u oblasti matičnih knjiga, odnosno civilne registracije osoba, a sve u cilju uspostave efikasnog i održivog sustava besplatne pravne pomoći za osobe u riziku od apatridije.

Read Article

Konzultativno radni sastanak Povjerenstva za izradu prijedloga "Strategije za borbu protiv korupcije u ŽZH"

Ažurirano Utorak, 28 Veljača 2017 15:14

alt

Povodom izrade prijedloga Strategije borbe protiv korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj u zgradi Vladi ŽZH 28.02.2017. održan je radno konzultativni sastanak na temu „Razvoj kapaciteta u sprječavaju korupcije i stvaranje strateških dokumenata u oblasti borbe protiv korupcije u BiH”.

Sastanku su nazočili članovi Povjerenstva: Drago Galić (pomoćnik ministrice pravosuđa i uprave za upravu i propise), Milan Galić (policijski komesar), Mirela Perić (Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa), Dejan Ružić (Županijsko tužiteljstvo ŽZH) i Ivan Mlinarević (Ministarstvo financija ŽZH).

Read Article

Obavijest

Ažurirano Petak, 24 Veljača 2017 12:24

alt

Obavještavamo Vas da je, Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, 01. ožujka 2017. godine (Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine) proglašen neradnim danom u našoj Županiji.

Obavijest o neradnom danu

Ažurirano Četvrtak, 05 Siječanj 2017 10:37

alt

Temeljem članka 2. Zakona o blagdanima i neradnim danima u Županiji Zapadnohercegovačkoj ("Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke", broj: 9/04), petak, 6. siječnja 2017. godine, Bogojavljanje – Vodokršće (Tri kralja), neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Božićna čestitka

Ažurirano Srijeda, 21 Prosinac 2016 09:38

alt

U ozračju mira i radosti koju nam donosi blagdan Isusova rođenja, želim Vam u svoje osobno ime i ime Ministarstva pravosuđa i uprave čestit i blagoslovljen Božić, te uspješnu i sretnu Novu 2017. godinu.