1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

POZIV NA JAVNU RASPRAVU

01 Kolovoz 2012

Bosna i Hercegovina
FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE
ŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKA

MINISTARSTVO PRAVOSUĐA I UPRAVE 

Broj: 03-1-II-245/12
Široki Brijeg, 01. kolovoza 2012. godine 

POZIV NA JAVNU RASPRAVU

            Zaključkom Skupštine Županije Zapadnohercegovačke broj: 01-02-2-XVIII-789/12 od 30. srpnja 2012. godine, zaduženo je Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke za provedbu Javne rasprave o nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Temeljem navedenog Zaključka Skupštine Županije, pozivamo sve zainteresirane na Javnu raspravu koja će održati 27. kolovoza 2012. godine s početkom u 9.00 sati u dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, Stjepan Radića 37b, Široki Brijeg.

Tekst Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj možete preuzeti ovdje.

Temeljni tekst Zakona o državnim službenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj možete preuzeti ovdje.

Sastanak koordinatora za rad sa MZ-a ZHŽ i HNŽ-a

25 Svibanj 2012

  alt

   Dana 24.5.2012. godine u Širokom Brijegu, u organizaciji Misije OESS-a u BiH, održan je prvi sastanak koordinatora za rad s mjesnim zajednicama Županije Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije, na kojoj su bili predstavnici općina: Široki Brijeg, Ljubuški, Grude, Posušje, Prozor/Rama, Konjic, Jablanica, Stolac, Čapljina, Neum i Čitluk, te predstavnici mjesnih zajednica Grada Mostara.

 

Opširnije

JAVNI NATJEČAJ za popunu radnog mjesta državnog službenika u Ministarstvu pravosuđa i uprave

24 Veljača 2012

Bosna i Hercegovina
FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE
ŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKA
Povjerenstvo za državnu službu
 


Na temelju  članka 27. a u svezi s člankom 84. Zakona o državnim službenicima u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj:16/08 i 7/09), Povjerenstvo za državnu službu Županije Zapadnohercegovačke, u ime Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke objavljuje


 JAVNI NATJEČAJ

za popunu radnog mjesta  državnog službenika
u Ministarstvu pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke

 

1.    STRUČNI SURADNIK- 1 (jedan) izvršitelj

Opširnije

AUDIO:Borka Herceg - Lukenda za Radio Plus

22 Svibanj 2012

Razgovor s ministricom pravosuđa i uprave u Vladi ZHŽ – a možete poslušati.

Click to download in MP3 format (15.69MB)

Priopćenje za javnost

20 Veljača 2012

Dana, 20. veljače 2012. godine s početkom u 11.00 sati, u Širokom Brijegu održana je obuka povjerenika za rad za opće dobro na slobodi. Navedena obuka, koju provodi ovlaštena tvrtka Lucid Linx d.o.o, provedena je s povjerenicima imenovanim od strane predstavnika crvenih križeva i javno-komunalnih poduzeća s područja Županije Zapadnohercegovačke s kojima je Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije sklopilo ugovore krajem studenog prošle godine.

 

Opširnije